I različiti i jednaki: Aktivnosti u Nedelji tolerancije za svu decu i mlade Bečeja

0
186

I različiti i jednaki. Pod tim se geslom se uspešno odvijalo niz aktivnosti u realizaciji Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad, usmerenih na sadržaje za decu predškolskog uzrastau okviru Nedelje tolerancije.

Može se reći da je centralna aktivnost u prostorijama Dnevnog boravka na Međunarodni dan tolerancije pokazala da u Bečeju postoje entizijasti koji su rešeni da neguju vrednosti i afirmišu prava svih građana, bilo da su oni deca, mladi, osobe sa invaliditetom….

Međunarodnom danu tolerancije prethodile su brojne zanimljive edukativne aktivnosti, a sa sve ciljem da se svakom od korisnika i volontera u Dnevnom boravku pruži prilika da ispolje svoje lične afinitete i kreativnost.

 

Više u TV prilogu

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.