Naslovna Aktuelne vesti bečejskih opština Društvo I različiti i jednaki: Aktivnosti u Nedelji tolerancije za svu decu i...

I različiti i jednaki: Aktivnosti u Nedelji tolerancije za svu decu i mlade Bečeja

0
176

I različiti i jednaki. Pod tim se geslom se uspešno odvijalo niz aktivnosti u realizaciji Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad, usmerenih na sadržaje za decu predškolskog uzrastau okviru Nedelje tolerancije.

Može se reći da je centralna aktivnost u prostorijama Dnevnog boravka na Međunarodni dan tolerancije pokazala da u Bečeju postoje entizijasti koji su rešeni da neguju vrednosti i afirmišu prava svih građana, bilo da su oni deca, mladi, osobe sa invaliditetom….

Međunarodnom danu tolerancije prethodile su brojne zanimljive edukativne aktivnosti, a sa sve ciljem da se svakom od korisnika i volontera u Dnevnom boravku pruži prilika da ispolje svoje lične afinitete i kreativnost.

 

Više u TV prilogu

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here