Putujuća izložba fotografija „Kad je svet stao, one nisu“ koju prate audio zapisi juče je otvorena u Galeriji „Krug“ Gradskog pozorišta Bečej.

Pripremljena je sa ciljem da se oda priznanje svim ženama koje su pomogle da se prevaziđu problemi koje je sa sobom donela pandemija korona virusa.

Umetničke fotografije predstavljaju zdravstvene radnice, prodavačice, apotekarke, učiteljice, negovateljice, liderke Bečejci će moći da pogledaju do 26. novembra.

Ovu multimedijalnu izložbu pripremile su agencija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena, u saradnji sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost Republike Srbije, Delegacijom Evropske unije u Srbiji i Francuskom ambasadom u Srbiji.

Autor fotografija je Igor Mandić, poznati srpski fotograf sa više od 25 godina iskustva i brojnim svetskim izložbama. Autorka propratnih audio priča je novinarka Sandra Mandić, koja je razgovarala sa svim ženama, snimila i pripremila njihove priče u kojima govore o izazovima sa kojima su se susretale u prethodnoj godini.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име