Több teret követelnek maguknak a fiatalok a sajtóban, ennek érdekében képzési és megjelenési lehetőséget biztosít számukra Óbecsén az Ifjúsági Iroda és az Óbecsei Ifjúsági Szervezet (BUM).

A hatékonyabb ifjúságpolitika érdekében életre hívott projektum keretében tervezett képzésen a fiatalokat négy kétnapos egység keretében készítik majd fel az ifjúsági újságírásra.

A képzésen 30 fiatal vehet részt, a pályázati felhívást a közeljövőben teszik majd közzé. A szervezők célja az, hogy egy innovatív ifjúsági tájékoztatási szolgálat induljon el Óbecsén, ennek érdekében az Ifjúsági Iroda helyiségeit is felújítják és felszerelik, így megfelelő munkakörülmények között gyakorolhatnak majd a leendő újságírók, akik a BUM által öt évvel ezelőtt alapított MojBecej.rs portálon kapnak majd publikálási lehetőséget.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име