„Igrajmo se zajedno“ i danas na fudbalskom stadionu u Bačkom Gradištu

0
163

U organizaciji Humanitarnog udruženja „Đina“ na stadionu FK Vojvodina u Bačkom Gradištu naredna i danas deca mogu besplatno da se igraju, razvijaju kreativnost, ali i prošire svoja znanja iz nekoliko interesantnih oblasti.

Kako bi letnji raspust najmlađih sugrađana bio sadržajniji, udruženje „Đina“ je organizovalo kreativne radionice, kao i radionice iz sporta, i to odbojke, fudbala i kuglanja za svu decu iz sela.

Skromna finansijska podrška za realizaciju ovog projekta stigla je od opštine Bečej, dok su u njemu učestvovali i članovi udruženja Srba Republike Srpske „Stevanjdan“ koji su pekli palačinke, a tamošnje udruženje žena pripremilo je kiflice, te pojedinci. Sa velikim entuzijazmom za promociju zdravih stilova života sa decom su radili predstavnici uspešnih sportskih klubova u Bačkom Gradištu.

Deca i danas od 18 do 21 sat imaju priliku da uživaju u kreativnim aktivnostima, kao i da ovaj letnji dani obogate druženjem i učenjem.
Na stadionu je postavljena i kutija za dobrovoljni prilog koji meštani prikupljaju za četvorogodišnjeg Aleksu Cukića iz Bačkog Gradišta koji boluje od cerebralne paralize.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here