Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, kao i prethodne dve godine, na bečejskom gradskom bazenu BUM je realizovao tradicionalno zabavno takmičenje – „Igre bez granica“. Ovogodišnje Igre su realizovane u saradnji sa OSC „Mladost“ u okviru projekta “Omladinsko leto” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. [widgetkit id=88] Učestvovalo je ukupno 30 takmičara i takmičarki, podeljenih u 10 tročlanih ekipa, koje su se nadmetale u 11 disciplina, kako u vodi, tako i na kopnu. Uz iskustvo koje je na kraju prevagnulo, na pobedničko postolje se popela ekipa „Prosvetari“. Srebrom su se okitili „Delfini“, dok je treće mesto zauzela ekipa „Turbo“. Pored pehara i diploma, prigodne nagrade su obezbedili “Pivarac” i salon lepote “Nefertiti”.

Discipline su bile raznovrsne i zanimljive, kako takmičarima, tako i mnogobrojnoj publici. Ekipe su se nadmetale u brzom prolasku kroz poligon, punjenju kantica, slepom veslanju, prenošenju i slaganju puzli, mokrim majicama, džakanju, ubacivanju u koš, a za kraj je bila ostavljena najslađa disciplina – brzo jedenje palačinki koje je obezbedila palačinkarnica „Dambo“.

Projektnom timu su, pri organizaciji Igara, pomagali vredni članovi BUM-a, koji su uz maksimalno zalaganje učinili da ova manifestacija bude na nivou, kao i prethodnih godina. Nastojaćemo da tako bude i u budućnosti, pošto je ovo postala tradicionalna letnja aktivnost u Bečeju. 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име