Novobečejski festival Iluzije slobode planiran je za poslednji vikend maja, a organizatori već mesecima unazad prikupljaju novac za njegovo održavanje. S tim ciljem je sledeće okupljanje zakazano u Bečeju u Pozorišnom klubu 28. februar kada će nastupiti osječke punk/hardcore grupa Debeli precjednik i bečejski street punk Fiskalni račun.

 

Minimalna donacija na ulazu biće 200 dinara, a celokupan prihod od prodaje ulaznica biće namenjen troškovima festivala.

 – Pozivamo sve ljude zdravog razuma da sortiraju vlastito smeće i da recikliraju. Svi koji su voljni da pomognu, mogu za troškove organizacije festivala donirati aluminijum. Sakupljanje traje do 15. maja na svim benefit događajima, kao i na svim drugim aktivnostima u Društvenom centru u Novom Sadu. Zainteresovani za sve dodatne informacije mogu nas kontaktirati preko naše Fejsbuk grupe, rekao nam je Siniša Tomić, jedan od organizatora.

Naredni „benefit” je zakazan u Novom Sadu u Društvenom centru u subotu 14. marta u okviru kog će biti upriličeno književno veče na temu „Da li je stvarnost pobedila njuz.net?”.

Učešće su najavili predstavnici Udruženja pesnika Miroslav Kovač, Milorad Novaković i Momčilo Bakrač. Po završetku književne večeri nastupaju bendova JKMAMKK i Prljavi dripci.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име