Javni poziv za podnošenje inicijativa za dodelu Godišnjih nagrada opštine Bečej za 2014. godinu otvoren je do 26. maja. Kandidati za ovo priznanje mogu biti organizacije i pojedinci, i to za značajna ostvarenja u privredi, nauci, umetnosti, sportu i drugim oblastima, čija je delatnost, odnosno delo doprinelo privrednom i društvenom razvoju i ugledu najveće potiske opštine.

 

Inicijativu za mogu podneti pravna lica, organi opštine, radna tela Skupštine opštine Bečej, grupe građana i pojedinci. Obrazložena inicijativa za dodelu godišnjih nagrada se podnosi do 26.maja do 14 sati. Inicijativa za dodelu godišnjih nagrada u pismenoj formi se dostavlja lično – Opštinski uslužni centar, kancelarija 7, šalter 2 ili poštom preporučeno na adresu: Opština Bečej Komisija za dodelu godišnje nagrade opštine Bečej Trg oslobođenja 2 21220 Bečej, sa napomenom „Inicijativa za dodelu godišnjih nagrada“.

Kandidature pristigle nakon isteka roka smatraće se neblagovremenim i neće biti razmatrane, navode iz lokalne samouprave, dok će neobrazložene inicijative biti smatrane nepotpunim i neće biti razmatrane. Odluku o dodeli godišnjih nagrada opštine Bečej donosi Skupština opštine Bečej.

Godišnje nagrade uručuje Predsednik opštine Bečej na svečanosti povodom praznika opštine Bečej. Dodatne informacije u vezi sa podnošenjem inicijative za dodelu godišnjih nagrada mogu se dobiti na kontakt: Oršolja Momčilović, 064/89-59-047.

Da podsetimo, lane su dobitnici priznanja bili orkestar „Fokoš”, Stonoteniski klub „Vojvodina”, Gimnazija Bečej, profesorka mađarskog u penziji Ilona Varnju, novinar Vlastimir Jankov, kovač Jožef Čabi i profesor mađarskog jezika Ferenc Beretka.

 

Foto: Arhiva – Peter Knezi, Vlastimir Jankov i Vuk Radojević

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име