Rečima – ulaganjem u obrazovanje, ulaže se u budućnost i – svaki dinar usmeren ka obrazovanju višestruko se vraća, ispraćeni su sinoć najbolji među najboljima
Gimnazija Bečej organizovala je danas tradicionalnu priredbu povodom ispraćaja još jedne generacije učenika četiri bečejske srednje škole.

Direktori škola i predstavnice lokalne samouprave podsetili su na to da je kvalitet srednjoškolskog obrazovanja u opštini Bečej ocenjen visokim ocenama eksterne komisije resornog ministarstva.

I ove godine najbolji među najboljima dobili su na poklon, između ostalog, laptopove. Đak generacije u Gimnaziji Bečej je Kornel Šoljmoši, u Ekonomsko – trgovinskoj školi to je Bernadeta Katona, u Tehničkog školi ovo priznanje pripalo je Luki Stojkovu, a u ŠOSO Bratstvo Tamara Nićin.

U opštini Bečej ove godine je ukupno 27 đaka ponelo priznanje – Vukovu diploma. Od tog broja 24 ih je iz Gimnazije Bečej, dvoje iz Ekonomsko – trgovinske škole i jedna učenik iz Tehničke škole.

 

Opširnije u TV prilogu

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Imaš pravo da znaš“, koji sufinansira opština Bečej

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име