Ispravljene nepravilnosti u poslovanju Potisja, prvi put akti pred odbornicima. Nakon više od osam godina od osnivanja komunalnog preduzeća „Potisje“ DOO Bečej, odbornici Skupštine opštine Bečej usvojili su na 12. sednici program poslovanja za 2017. godinu i izmene programa rada za 2016. godinu.

Direktor „Potisja“ Zoltan Feješ je rekao da je program poslovanja preduzeća za 2017. godinu razvojni i da se prvi put planiraju investicije, delom iz kreditnog zaduženja, ali je istakao i da je „Potisje“ otklonilo 19 nepravilnosti u radu koje je konstatovala Državna revizorska institucija, a to, kako je rekao, znači da preduzeće od decembra 2015. godine posluje po propisima.

Akti vezani za poslovanje „Potisje“ DOO Bečej takođe su bili predmet žučne rasprave u lokalnoj skupštini. Raspravu je pokrenula odbornička grupa Dosta je bilo, a za govornicom su se po ovim pitanjima našli budžetski inspektor, direktor „Potisje“ i predsednik opštine Bečej.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Otvoreno o korupciji: Za više transparentnosti i odgovornosti u potiskim javnim finansijama“, koji finansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име