U prostorijama opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Bečeju održana je konferencija za novinare sa ciljem predstavljanja lokalne liste LSV i ključnih tema kampanje za predstojeće izbore.

Listu Lige socijaldemokrata Vojvodine i Srpske narodne partije u opštini Novi Bečej podržalo je 1.600 građana, o čemu je predsednik opštinskog odbora LSV u Novom Bečeju Saša Šućurović govorio na početku konferencije:

„Liga socijaldemokrata Vojvodine u Novom Bečeju je uspela da sakupi 1.600 potpisa za samo pet sati. Ako znamo da je bilo potrebno samo 930 i da smo imali skoro 700 potpisa više nego što je trebalo, to je tačno odraz poverenja koji građani Novog Bečeja imaju ka Ligi, a sa druge strane je svakako odraz onog što smo uradili tokom četiri godine na teritoriji opštine Novi Bečej.“

Šućurović je istakao zašto građani treba da glasaju za program LSV: „Zato što zemlja nije na prodaju i zato što se zalažemo za mlade, a poštujemo stare. Zato što smo uvek domaćinski poslovali i poslujemo, a u prilog tome govore sledeće činjenice: vratili smo 80 miliona duga koji su napravili naši prethodnici, od čega 45 miliona kredita, 15 miliona duga za novomiloševačku kanalizaciju, pet miliona duga za nenamensko trošenje u Bočaru i 15 miliona duga za odvodnjavanje u Kumanu. Za razliku od ostavljenih dugova prethodnici nam nisu ostavili nijedan projekat. Zato smo mi napravili 15 projekata i obezbedili sredstva za njih. Građani treba da se opredele za naš program i zato što smo mi oni zbog kojih se Novi Bečej pominje po dobrim stvarima, a ne po Hertelendiju i hapšenjima.”

Šućurović je nakon konferencije iskoristio priliku i da se zahvali sugrađanima na ukazanom poverenju: „Mislim da ćemo opravdati sva očekivanja i da ćemo i u naredne četiri godine biti na čelu opštine Novi Bečej. Napravili smo kvalitetnu listu od 31 odbornika i bićemo na izbornom listiću pod brojem 2. Pozvao bih sve naše sugrađane koji su nam dali podršku da 24. marta izađu na izbore, pozovu svoje prijatelje i komšije, kako bismo nastavili promene koje smo uveli još davnih godina i da Novi Bečej nastavi ovim dobrim putem. Mislim da ne bi trebalo da brinemo za naše sugrađane i naš grad u narednom periodu.“

Ovo su kandidati za odbornike u SO Novi Bečej:

1. Saša Šućurović
2. Miloš Zvekić
3. Marija Brković
4. Radoslav Šećerov
5. Ivan Jakšić
6. Nevena Subotić
7. Igor Munćan
8. Anđelka Korovljev
9. Srđan Pecarski
10. Vladimir Vaščić
11. Dragan Vlajkov
12. Sofija Blažin
13. Jožef Kiralj
14. Ivica Đurčić
15. Milinka Baračkov
16. Milorad Vlahović
17. Ištvan Budai
18. Marijana Baračkov
19. Nemanja Vasković
20. Oliver Tikvenjac
21. Edita Zerebelji
22. Darko Milanović
23. Ilija Tomić
24. Beti Dobroka
25. Bojan Dimitrijević
26. Zoran Trifunac
27. Olivera Mihajlov
28. Milorad Milankov
29. Zdravko Galetin
30. Marija Tandi
31. Nemanja Bojić

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име