Na izborima za predsednike republike najviše glasova i u opštini Bečej osvojio je Aleksandar Vučić sa gotovo 60 odsto glasova građana izašlih na birališta.

Drugi, sa 17 odsto glasova, jeste Saša Janković, dok je treći Luka Maksimović sa šest odsto glasova. Na četvrtom mestu je Nenad Čanak sa osvojenih četiri odsto glasova.

Radno telo Republičke izborne komisije pratilo je juče tokom dana četiri reprezentativna izborna mesta na teritoriji opštine Bečej, i to: glasačko mesto 11 – dom „Nađ Ištvana u Bečeju, glasačko mesto 25 – Bačko Gradište, „Agropolje“, glasačko mesto 30 – Bačko Petrovo Selo, vrtić i glasačko mesto 37 – Drljan, zgrada mesne zajednice. Na izbore za predsednika republike održane 2. aprila izašlo je 49 odsto građana opštine Bečej upisanih u birački spisak.

Do 17 sati, kada je ekipa portala MojBečej.rs razgovarala sa predstavnicima radnom telu RIK-a u Bečeju nisu prijavljene nepravilnosti na biračkim mestima.

Aleksandar Vučić proglasio je pobedu na izborima juče krajem dana, a procene su da je  ukupno osvojio oko 55 odsto glasova.

1 KOMENTAR

  1. Ako ste naveli procenat glasova koji je dobio av, mogli ste objaviti i dobijene procente ostala dva kandidata. U pitanju je (verovatno) objektivno izveštavanje, a ne stranačko gospodo iz redakcije. Ima nas koji još mislimo svojim mozgom a ne partijskim

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име