Izbori u Bečeju | Arhivska fotografija
Izbori u Bečeju | Arhivska fotografija

Izborna komisija opštine Bečej proglasila je jutros (12. maj) izborne liste „Samo lokalno – Milan Bokun“ („Samo lokalno“ i Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara) i listu „NADA za Bečej – Svi za Bečej – POKS – Novi DSS“ (POKS-a i Novi DSS-a), koje će na lokalnim izborima u opštini Bečej 2. juna nastupiti pod rednim brojem tri, odnosno četiri.

Lista „Samo lokalno – Milan Bokun“ ima 19 kandidata i to su:

 1. Milan Bokun, preduzetnik
 2. Stevan Kosanović, advokat
 3. Iva Hromiš, administrativni radnik
 4. Otto Baranyi, elektro mehaničar za mašine i opremu
 5. Gabrijela Kozma, hemijski tehničar
 6. Nađa Gavrić, student
 7. Svetlana Dinić, profesor engleskog jezika
 8. Jelica Arbutina, dipl. ekonomista
 9. Zoran Čolak, poljoprivredni tehničar
 10. Vlada Jovanović, preduzetnik
 11. Nataša Ristić, grafički dizajner
 12. Šandor Česak, industrijski tehničar
 13. Dušica Dudvarski, učiteljica u penziji
 14. Danijel Anđelković, master inžinjer mašinstva
 15. Đorđe Stojanov, elektro meh. za mašine i opremu
 16. Ivan Nikolić Arbutina, radnik
 17. Irena Maric, trgovac
 18. Imre Harci, penzioner
 19. Zoran Sarajlija, preduzetnik

 

Kandidati za odbornike Skupštine opštine Bečej liste „NADA za Bečej – Svi za Bečej – POKS – Novi DSS“, njih 15, su:

 1. Nemanja Tomašević, advokat
 2. Dejan Vuković, dipl. inž. mašinstva
 3. Zorića Đumić, dipl. inž
 4. Milica Vojinović, medicinski tehničar
 5. Nenad Tomašević, magistar ekonomskih nauka
 6. Nandor Tot, penzioner
 7. Boris Nikšić, master inženjer poljoprivrede
 8. Jerinko Nikolić, elektromonter
 9. Vanja Lukić, poslovni administrator
 10. Jelena Rea Poučki, turistički tehničar
 11. Nikola Ječanski, poljoprivrednik
 12. Dragana Fodor, trgovac
 13. Matija Đukić, student
 14. Danica Đumić, dipl. agroekonomista
 15. Milan Stojanović, ratni vojni veteran i invalid

 

Rok za predaju izbornih lista za odbornike Skupštine opštine Bečej Opštinskoj izbornoj komisiji je 12. maj u ponoć. Za listu je bilo potrebno skupiti 500 pismenih izjava birača da podržavaju izbornu listu.

Prva proglašena lista za odbornike Skupštine opštine Bečej je lista „Aleksandar Vučić – Bečej sutra“ (Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, SPS; Rasim Ljajić – Socijaldemokratska partija Srbije, SDP; Aleksandar Vulin – Pokret socijalista, PS; Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka, SRS; Miloš Vučević – Srpska napredna stranka, SNS). Na čelu liste za odbornike u Bečeju sa 36 kandidata je Vuk Radojević, doktor agroekonomskih nauka, SNS, trenutno predsednik opštine.

Druga proglašena lista u Bečeju je lista „Savez vojvođanskih Mađara – dr Balint Pastor“ sa 36 kandidata za odbornike. Listu na čijem je čelu u Bečeju Igor Kiš, sociolog, sadašnji predsednik Skupštine opštine Bečej, čine kandidati Saveza vojvođanskih Mađara, Demokratske stranke vojvođanskih Mađara i Stranke mađarskog jedinstva.

 

1 KOMENTAR

 1. Bravo Bokun Milane, vidim da ni tebi sujeta nije strana. Mora se svoje ime staviti na listu, jer Bečej nije važan, važno je samo da se zna da je Bokun Milan bitan, isti ego i narcis kao i onaj u Beogradu čije ime svi znamo!
  Vidim opet nemate program, 4 godine ste imali da se spremite za ove izbore i napišete program, a napisali ste ništa!!!! Lista ,,stručna“, većina tastatura ratnici koje na jedinoj akciji koju jednom godišnje organizujete nisam video. Na toj jednoj jedinoj akciji jedva skupite 5-6 ljudi, ali ste listu brzo popunili. Eto, pa bi Milane da menjaš sistem i naprednjake, a ponašaš se isto kao i oni… neka, imaćeš 4 nove godine da se šepuriš za govornicom i zadovoljavaš svoj ego, a konkretna dela nikakva nećeš uraditi, kao što ništa konkretno ni za proteklih 8 godina koliko si u politici nisi uradio, degutantno grebanje o Amaliju i njen rad neću ni da komentarišem.. i ne Milane, nisam sendvičar i bot, jer samo takve reči bez argumenata imate na svaku kritiku, običan sam građanin, evropski orjentisan, koji voli Bečej, koji vidi da ni ti, ni SNS, SPS, ni Kiš, ni dinastija Tomašević niste dobro za ovaj grad! Uradio sam za ovaj grad mnogo i zato i imam pravo da kritikujem! Zato od mene na ovim izborima ,, beli listić“ i jedna velika NULA za sve vas bečejske političare!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име