Brzo, efikasno, odgovorno… To bi u najkraćem moglo da se kaže povodom održane Izborne skupštine Opštinske organizacije LDP u Bečeju. Brzo, jer je sve okončano za manje od sat vremena, efikasno, jer je jednoglasno izabran novi Opštinski odbor od 12 članova i novi menadžer i odgovorno, pošto su sva trojica sa govornice, dosadašnji menadžer OO LDP Dalibor Kekić, novi menadžer mr Zdravko Petrović i predsednik Pokrajinskog odbora LDP Predrag Patić, obećali korektnu predizbornu aktivnost.

Kada su lokalni izbori u pitanju, a to je u žiži Opštinske organizacije LDP, izlaze samostalno, uz podršku nestranačkih kandidata, ljudi koji ne žele da budu članovi nijedne partije, ali u LDP vide najprirodnije okruženje.

-Ovo nije predizborna konvencija, već izborna skupština, pa je logično da iznesem neke svoje ideje koje kao menadžer nameravam da realizujem. Naravno da su predizborne radnje u ovom trenutku prioritet, ali želim da poradim na reaktivaciji starog članstva, otvaranju mesnih odbora u naseljenim mestima naše opštine, na organizovanju različitih akcija kojima ćemo promovisati ideje LDP. Insistiraću na nečemu što je, po meni, izuzetno potrebno, a to je organizacija političkih tribina kao živih foruma koji će zameniti besmislena, često intelektualno jalova internet nadgornjavanja, kako bismo atmosferu politikom zatrovanih osnosa zamenili javnom rečju i demokratskim dijalogom, rekao je, između ostalog, u svom obraćanju novi menadžer OO LDP u Bečeju mr Zdravko Petrović.

Pored novog menadžera, izabran je i novi Opštinski odbor u kom su više od polovine pripadnice nežnijeg pola. Evo i imena novih članova OO LDP u Bečeju: Tatjana Avramov, Ibolja Arpaš, Dragan Volkov, Velibor Gucunski, Dalibor Kekić, Tatjana Petrović, Tamara Stojanović, Brankica Tapavica, Mirjana Tucakov, Zoran Čolak, Gordana Džigurski i Endre Hegediš.

3 KOMENTARA

 1. Prava porodična stranka.
  Član veća Keksa, a sestra mu Gordana direktorica Turističke opštinske firme
  Bratova devojka članica veća u gradu.
  Petrovićeva rođena sestra nakon izbora zaposlena u Turističkoj kod Gordane.
  Šta su vam još rezultati?
  A obećavali ste nam šakom i kapom da ćete biti bolji od žutih.
  Sva sreća pa još uvek dobro pamtimo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име