Iz „Potisja” DOO Bečej obaveštavaju da će zbog predstojećeg državnog praznika 15. februara biti izmenjen raspored odnošenja smeća.

Umesto u sredu 15. februara, komunalni otpad biće odvožen u utorak 14. februara, kao i u petak 17. februara, umesto u četvrtak 16. februara.

Iz preduzeća apeluju na građane da do 7 časova ostave kante ispred objekata, kako bi ih radnici što brže odneli.

3 KOMENTARA

    • NIJE NOVOKOMPONOVANI VEĆ DAN DRŽAVNOSTI-ONO ŠTO JE NEKAD BIO 29.TI NOVEMBAR. BILO BI DOBRO DA SE MALO RASPITATE PRE PISANJA OVAKVIH KOMENTARA, I TO JOŠ ODAVNO

      • Poštovana Dragana, prvo i osnovno pravilo, komentari se uvek pišu malim slovima. Ako pišete velikim slovima to je znak da se svađate. Ovoga puta ste izabrali pogrešnu osobu na vašu veliku žalost. Vidim takođe da ste veoma naivni ako ste pomislili da ne znam šta se „slavi“ 15 i 16 februara, a usput ste naseli na provokaciju. Obzirom da sam i lično NEKADA prisustvovao proslavi dana Republike, predpostavljam da istoriju nismo učili iz istog udžbenika…nažalost. Jednog dana će te uvideti ili saznati od nekoga i priznati sama sebi, da smo živeli nekada kao ljudi…sa redovnim primanjima, godišnjim odmorima, skijanjem, svake tri godine nova kola na kredit, svi zadovoljni i srećni. Sa ovim dripcima koji su na vlasti NEMA boljeg života za običan narod … nikad više. PS: Ko još nije obavešten, juče je Vlada pomerila za još dve godine 2019 štednju bez povećanja plata i penzija pa Vas pitam šta je preče; povećanje životnog standarda ili proslave ovih novokomponovanih izmišljenih praznika. Budite iskreni pa dobro razmislite. Srdačan pozdrav od Miroslava…osobe koja je ipak obaveštena o svemu šta se događa u ovoj tzv. državi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име