Pozorište u Bečeju | Arhiva
Pozorište u Bečeju | Arhiva

Projekcija novog filma reditelja Zdravka Šotre „Santa Maria Della Salute“, animiranih filmova „Maša i medved“ i „Pevajmo“, kao i predstava „Voz“, na programu su Gradskog pozorišta Bečej u januaru.

Ljubav Lenke Dunđerski i Laze Kostića ekranizovana je u novom filmu Zdravka Šotre, a publika u Bečeju može da ga pogleda 14. i 15. januara (prvog dana u 18 i 20.30, a drugog dana u 20.30 sati). Uloge u filmu tumače Vojin Ćetković, Tamara Aleksić, Nebojša Ilić, Aleksandar Berček, Dejan Lutkić, Sloboda Mićalović. Ulaznica za projekciju košta 250 dinara.

Popularni ruski crtani film „Maša i medved“, u trajanju od 63 minuta, biće prikazivan 15. januara, od 15.30 i 16.45 sati, dok je ulaznica 250 dinara.

Istog dana, od 18 sati, biće prikazivan novi animirani film „Sing“, a cena karte je 250 dinara.

Predstavu „Voz“, koja je trebalo da bude igrana 24. decembra, publika u Bečeju može da pogleda u novom terminu 25. januara od 20 sati. Iz pozorišta napominju da ulaznice koje su kupljene za decembarsku projekciju važe za januarsku. „Voz“ je hit predstava Zvezdara teatra u kojoj ugraju Sergej Trifunović i Voja Brajović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име