U poslednjih nekoliko nedelja ugovoreno je nekoliko poslova putem javnih nabavki.

Evo nekoliko poslova koje izdvajamo:

Javno preduzeće „Vodokanal“ Bečej ugovorilo je nabavka usluga održavanja opreme za dezinfekciju vode sa firmom Sigma Crvenka DOO na ukupan iznos od 2.392.051dinara (cena sa PDV-om). Oni su bili i jedini ponuđač. JP „Vodokanal“ takođe je raspisalo i javnu nabavku za usluge osiguranja. Ugovor je potpisan sa Dunav osiguranjem ADO Beograd na iznos od ukupnu sumu od 1.869.687dinara koja će biti isplaćivana na 12 mesečnih rata na ime premije.

Pokrajinski Zavod za zaštitu spomenika kulture ugovorilo je „konzervatorsko-restauratorskih radova na delu krova i na sat kuli objekta Gradske kuće Bečej“. Ove radove će prema ugovoru koji je objavljen na sajtu javnih nabavki raditi grupa izvođača: Firma Ornament investo-inženjering doo iz Beograda i Nović Company takođe iz Beograda. Ukupna cena ugovorenih radova biće 49.797.996 dinara (cena sa PDV-om). O ovom projektu opširnije u zasebnom tekstu u ovom broju.

Bečejsko JP „Komunalac“ raspisalo je nabavku za usluge letnjeg održavanja ulica i puteva na ukupan iznos od 17.000.000 dinara (sa PDV-om). Ugovoreni su radovi sa grupom izvođača koja je zajednički nastupila kao jedini ponuđač: AD Sremput iz Rume koji će obezbediti deo mehanizacije i i pripremu asfaltne mase, Braumeister doo iz Beograda koji obezbeđuje mehanizaciju, Rebus Plus doo takođe iz Beograda koji obezbeđuje prevoz materijala i Vojvodinaput – Bačka put iz Novog Sada koji će izvoditi radove.

Bečejsko udruženje mladih trenutno sprovodi projekat „Odluke po meri građana“, uz podršku Agencije za sprečavanje korupcije, u okviru kog se prate javne nabavke na lokalnom nivou.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име