Tokom druge polovine marta  na portalu javnih nabavki  objavljeno je nekoliko novih ugovora koje su zaključili lokalna samouprava, javna preduzeća i ustanove u Bečeju za nabavke usluga i roba.

Ugovor najveće vrednosti u iznosu od 10.975.200 dinara potpisan je od Javnog preduzeća „Komunalac“ Bečej za usluge uklanjanja animalnog otpada, kao i prethodnih godina sa firmom Eko- Vet Plus iz Vrbasa. Za ovaj posao nije bilo drugog ponuđača.

Opštinska uprava imala je u ovom periodu još jednu javnu nabavku i to usluge održavanja opštinskog softvera (za finansije, fakture, plate, pisarnicu i dr.) i to sa formom CSA iz Novog Sada koja poseduje i jedina je vlasnik koda za pomenuti softver koji koristi opštinska uprava Bečej. Ovo je, verovatno razlog zašto ni u ovom procesu izbora nije bilo drugog izvođača. Ukupan iznos ugovora sa PDV-om je 2.160.000 dinara.

Gerontološki centar u Bečeju je u tokom ovog perioda potpisao ugovor sa firmom Ortopedija MC doo Beograd za dve veće nabavke medicinskog nameštaja za korisnike i to jednu na 4.895.000 dinara i drugu na 4.999.500 dinara što je ukupno oko 10 miliona dinara.

Dom zdravlja Bečej je ugovor sa dve firme za nabavku administrativnog materijala i to sa Jerković MBM i Zoma 021, obe iz Novog Sada i to za nabavku medicinskih obrazaca, papira za štampu, kancelarijskog materijala i registratora. Ukupan iznos ove četiri nabavke je 1.268.389 dinara.

Bečejsko udruženje mladih sprovodi projekat „Odluke po meri građana“ koji podržava Agencija za sprečavanje korupcije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име