Udruženje „Tako cool!“ u partnerstvu sa Bečejskim udruženjem mladih realizuje besplatnu školu mađarskog jezika u okviru projekta „Egyenlő esély minden fiatalnak – Jednaka šansa za sve mlade“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Pozivamo sve motivisane mlade koji žele da nauče da pišu, čitaju i komuniciraju na mađarskom jeziku da se prijave za školu mađarskog jezika.

Škola mađarskog jezika je besplatna i traje četiri meseca u kojima se dinamika rada ogleda u organizovanim susretima dva puta nedeljno u trajanju od dva školska časa. Ukupno 32 interaktivna časa mađarskog jezika.

Cilj organizovanja ove škole jeste povećanje zapošljivosti mladih kroz učenje jezika sredina, poboljšanje života u lokalnoj zajednici i povećanje tolerancije među nacionalnim entitetima.

Kriterijumi za pohađanje škole mađarskog jezika:

  1.  Starosna dob učesnika i učesnica 15-30 godina
  2.  Postojanje motivacije za aktivno učeće
  3.  Mogućnost pohađanja škole jezika sredine u celosti

Prijavljivanje traje do 29. septembra, putem formulara, a o rezultatima ćete biti obavešteni 30. septembra 2017. godine.

Više informacija možete dobiti svakog radnog dana od 9 do 17 časova putem telefona 063/544-321 ili putem mejla: udruzenjetakocool@gmail.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име