Udruženje „Tako cool!“ u partnerstvu sa Bečejskim udruženjem mladih realizuje Jesenju školu informacionih tehnologija u okviru projekta „Egyenlő esély minden fiatalnak – Jednaka šansa za sve mlade“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Pozivamo sve motivisane mlade koji žele da steknu i unaprede svoja znanja, veštine i kompetencije iz oblasti informacionih tehnologija, da se prijave za jesenju školu IT-ja.

Program jesenje škole informacionih tehnologija se sastoji iz dva modula: web dizajn (Izrada sajtova koristeći html5, css3, Javascript) i grafički dizajn (adobe photoshop i adobe ilustrator). Ovaj program će trajati četiri meseca.

Pohađanje svih modula u okviru Jesenje škole informacionih tehnologija je besplatno, kao i nastavni materijal koji pokriva organizator.

Kriterijumi za pohađanje Jesenje škole IT-ja:

1. Starosna dob učesnika i učesnica 15-30 godina

2. Postojanje motivacije za aktivno učeće u modulima

3. Mogućnost pohađanja odabranih modula jesenje škole IT-ja u celosti

Prijavljivanje traje do 23. septembra, putem formulara, a o rezultatima ćete biti obavešteni 24. septembra 2017. godine. Program će voditi školovani stručnjaci iz oblasti informacionih tehnologija, a polaznicima/cama jesenje škole IT-ja će biti uručeni sertifikati nakon završetka celokupnog programa, kada mladi putem praktičnog testa budu dokazali znanje, veštine i kompetencija stečene u toku pohađanja modula.

Više informacija možete dobiti svakog radnog dana od 9 do 17 sati u kancelariji Bečejskog udruženja mladih, Glavna 47, Bečej, putem telefona 063/544-321 ili putem mejla: udruzenjetakocool@gmail.com

Na sledećem linku se nalazi online prijavni formular za zimsku školu IT: PRIJAVNI FORMULAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име