Kancelarija za mlade opštine poziva sve motivisane mlade sa teritorije naseljenih mesta opština Bečej (Bačko Petrovo Selo, Bačko Gradište, Radičević i Mileševo) koji žele da nauče da pišu predloge projekata i unaprede svoje liderske veštine da učestvuju u projektu “Moje mesto – moj centar sveta!”

Osnovni cilj projekta jeste osnaživanje motivisanih mladih iz ruralnih sredina opštine Bečej za samostalno osmišljavanje i realizaciju programa omladinskog rada.

Učesnici/e će imati priliku da učestvuju na 4-dnevnoj obuci u okviru projekta “Moje mesto – moj centar sveta!” koja će se održati od 20 do 23. septemra 2013. godine u Bečeju.

Obuka će se baviti osnaživanjem mladih za aktivno učešće u društvu, timu i procesima donošenja odluka, edukacijom za pisanje predloga projekata i podrškom u traženju donatora, kao i umrežavanjem mladih koji su direktni korisnici projekta.

ZA SVE UČESNIKE PROJEKTA SU OBEZBEĐENI PUTNI TROŠKOVI IZ NASELJENIH MESTA DO BEČEJA, RADNI MATERIJAL I HRANA TOKOM OBUKE, KAO I MAJICE I SERTIFIKATI ZA UČESNIKE KOJI PROĐU CELOKUPAN PROCES OBUKE.

Kriterijumi za učesnike/ce obuke:

 

-prebivalište u naseljenim mestima opštine Bečej;

-starost do 30 godina;

-motivacija za aktivno učešće u projektu;

-spremnost primene stečenog znanja;

-mogućnost pohađanja predviđenog programa u celosti.

Projekat je namenjen učesnicima koji su spremni da aktivno učestvuju u celoj obuci nakon čega će dobiti sertifikate i po želji nastaviti angažman u civilnom sektoru.

Projekat “Moje mesto – moj centar sveta! realizuje Kancelarija za mlade opštine Bečej u saradnji sa Bečejskim udruženjem mladih, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport u okviru konkursa za realizaciju Akcionog plana politike za mlade za 2013. godinu.

PRIJAVLJIVANJE

Učesnici/ce se prijavljuju u svoje lično ime. Kriterijume za učesnike, kao i detaljnije informacije možete naći u pozivu za učesnike. Molimo Vas da se pre prijavljivanja upoznate sa projektom i smatraćemo da prijavljivanjem pristajete na sve uslove koji su navedeni u pozivu i da ispunjavate navedene kriterijume.

18. septembra 2013. ćemo Vas obavestiti o finalnom odabiru učesnika/ca.

Ukoliko budete odabrani, bićete detaljnije informisani o terminima i lokaciji realizacije projekta.

Prijavljivanje traje do utorka, 17. septembra 2013. godine, popunjavanjem upitnika.

Više informacija možete dobiti svakog radnog dana od 8 do 14h u Kancelariji za mlade, ulica Glavna 47.

Kontakt osobe:

Dane Mandić, koordinator Kancelarije za mlade: 064-104-66-66

Marina Kovačev, voditeljka obuke: 060-180-83-73 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име