– Pozivamo sve mlade sa teritorije opštine Bečej, koji žele da unaprede svoja znanja i kompetencije u pisanju CV-ja (radna biografija), motivacionog i propratnog pisma, biznis plana za sopstveni biznis, da poboljšaju svoje komunikacione veštine i usavrše javni nastup da se prijave i učestvuju na tematskim obukama, kažu organizatori.

Obuke će se realizoti na sprskom i mađarskom jeziku u Bečeju u drugoj polovini septembra i prvoj polovini oktobra, nakon čega će polazniti imati mogućnost da obiđu lokalne preduzetnike koji imaju interesovanje za zapošljavanjem. Nakon obuka polaznicima i polaznicama će biti dodelji sertifikati.

Kriterijumi za pohađanje obuka:

– Starost od 15 do 30 godina

– Motivacija za aktivno učešće u obukama po izboru

– Mogućnost pohađanja odabranih obuka u celosti

Prijavljivanje traje do 16. septembra 2015. godine. Učešće na aktivnostima u okviru projekta je besplatno, kao i nastavni materijal, ishrana i putni troškovi, koje pokriva organizator. Dodatne informacije: Više informacija možete dobiti svakog radnog dana od 9 do 17 sati u kancelariji Bečejskog udruženja mladih, ulica Glavna 47, Bečej.

Kontakt: Bojana Pejović, tel:069-579-27-67 ili putem mejla: [email protected]

Na sledećem linku se nalazi online formular za obuke: PRIJAVNI FORMULAR

Projekat „Egyenlő esély minden fiatalnak 2 – Jednaka šansa za sve mlade 2“ realizuje udruženje građana Tako cool u partnerstvu sa Bečejskim udruženjem mladih, Opštim udruženjem preduzetnika Bečej i Kancelarijom za mlade opštine Novi Bečej, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име