Ukoliko želite da učestvujete u performansu kakav do sada nije viđen na našim ulicama, spremni ste za izazove, volite druženje i želite da skrenete pažnju javnosti na važne teme – ovo je prava stvar za vas!

Obuka za “FREEZE” PERFORMANS! 

Osnovni cilj obuke jeste osnaživanje mladih iz opština Bečej i Temerin za samostalno osmišljavanje i sprovođenje uličnog performansa u “freeze” tehnici.

Učesnici/e će imati priliku da učestvuju na 2 – dnevnoj obuci o freeze tehnici i planiranju performansa, koja će se održati 28. i 29. septemra 2013. godine u Bečeju. Nakon obuke, učesnici će naučenu tehniku demonstrirati na uličnim performansima u Bečeju, Temerinu i Novom Sadu tokom oktobra meseca.

Kriterijumi za učesnike/ce obuke:

 -starost do 30 godina

-motivacija za aktivno učešće u projektu

-spremnost primene stečenog znanja

-mogućnost pohađanja predviđenog programa u celosti

ZA SVE UČESNIKE OBUKE SU OBEZBEĐENI PUTNI TROŠKOVI IZ NASELJENIH MESTA DO BEČEJA, RADNI MATERIJAL I HRANA TOKOM OBUKE, KAO I MAJICE ZA PERFORMANS I SERTIFIKATI ZA UČESNIKE KOJI PROĐU CELOKUPAN PROCES OBUKE.

Ova obuka se realizuje u okviru projekta “Omladinsko leto” koji finansira Ministarstvo omladine i Sporta Republike Srbije, a realizuje Bečejsko udruženje mladih u saradnji sa Kancelarijama za mlade opština Bečej i Temerin

PRIJAVLJIVANJE Prijavljivanje traje do srede, 25. septembra 2013. godine. Prijavu popunite na LINKU!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име