Miomir Jelenić, član Opštinskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Zoran Grbić, direktor OSC „Mladost“ i Endre Hegediš, predsednik Saveza sportova opštine Bečej, održali su danas (14. mart) konferenciju za novinare u zgradi Skupštine opštine na kojoj su još jednom apostrofirali kakvo su stanje zatekli kada su došli na vlast, a govorili su i o urađenom u prethodnih osam meseci, kao i o planovima i investicijama u bečejski sport u ovoj godini.

Član Opštinskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam je, između ostalog, u delu planiranih investicija rekao da je tokom izgradnje fiskulturne sale u OŠ „Petefi Šandor“ urađena prva i druga faza, oko 47 procenata objekta, a da su ostala treća i četvrta.

– Prošlog meseca dobili smo dopis iz Ministarstva omladine i sporta da za treću i četvrtu fazu više nema novčanih sredstava. To se znalo i ranije i zato se stalo sa gradnjom pre izbora. Inicijativom predsednika opštine Vuka Radojevića bili smo u Ministarstvu sporta, primio nas je gospodin Perunićić, prvi sekretar i zamenik (ministarke) Alise Marić. Dobili smo obećanje da će iz nekih pristupnih fondova, uglavnom, odraditi ove godine. Ja se nadam, imamo još jednu soluciju, a to je da iz budžeta, kod rebalansa, pronađemo pare bar za treću fazu, i da salu u školi „Petefi Šandor“ završimo do oktobra meseca, do početka naredne godine, rekao je Jelenić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име