Toplana Bečej

Iz Javnog preduzeća „Toplana” Bečej da će u sklopu priprema za početak grejne sezone 2021/22 godine, od sutra 7. oktobra početi sa „hladnim”, od 8. oktobra sa „toplim” probama sistema daljinskog grejanja.

U toku „hladnih” proba radnici „Toplane” Bečej dopunjavaće i stavljati pod pritisak vrelovodnu mrežu, toplotnu podstanicu i kućne instalacije centralnog grejanja kupaca.

U toku „tople” probe ispitivaće se funkcionalnost postrojenja za proizvodnju toplotne energije, vrelovodne mreže i toplotnih podstanica kupaca.

S obzirom na to da sistem daljinskog grejanja nije bio u funkciji više meseci mogu se prilikom „hladnih” i „toplih” proba očekivati curenja u toplotnim podstanicama i na kućnoj instalaciji centralnog grejanja kupaca, napominju iz „Toplane”.

-Zbog toga molimo sve kupce da u narednom periodu obrate pažnju na eventualna curenja na kućnoj instalaciji centralnog grejanja i na toplotnim podstanicama, navodi se u saopštenju „Toplane“.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, toplotnim podstanicama ili na vrelovodnoj mreži kupci treba da obaveste tehničku službu bečejskog preduzeća na na telefone 021/6915-470 (u periodu od 6 do 21 čas) i 021/6912-761 (u periodu od 7 do 15 časova).

U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz sistema daljinskog grejanja grejna sezona počinje 15. oktobra, a izuzetno može da počne ranije ako tri dana uzastopno u 21 čas temperature spoljnjeg vazduha iznosi 12 stepeni Celzijusovih ili niže.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име