Kad Tisa cveta Novi Bečej
Kad Tisa cveta Novi Bečej

-Doživaljaj neprekidne žurke na obali sa vrelom atmosferom, tropskim barovima, raspoloženim, veselim ljudima i vatrenim koncertima, koji Novobečejci organizuju povodom cvetanja Tise, porede sa doživljajem na Ibici, oni koji su imali priliku da posete oba mesta, a ima ih. U petak 21. juna se na keju ispred Tiske kuće, kao vrhunac manifestacije „Kad Tisa cveta“, od 22 časa, očekuje baš takva atmosfera tokom koncerta Tonija Cetinskog. Jer nije to običan koncert, niti je novobečejska obala obična obala, ovako organizatori tradicionalne manifestacije pozivaju posetioce.

Jedan od najboljih izvođača u regionu Toni Cetinski, obećava spektakularan nastup.

-Toni Cetinski će romantičnim ljubavnim stihovima gađati u dušu sve one koji su došli da se zaljube, pronađu srodnu dušu ili učvrste svoje veze sa lepšim polovinama na „Kad Tisa cveta“. Obasjan reflektorima velike profesionalne bine i svećica, koje su oni koji imaju ljubavne želje spustili u Tisu, jer ih samo tokom tih dana juna ispunjava, Cetinski će čaroliju cvetanja Tise i romantike obeležiti na sebi svojstven fantastičan način, kaže Nevena Subotić u ime organizatora.

A da novobečejska obala nije obična obala to znaju svi koji su ikada posetili ovu izuzetno lepo uređenu plažu, sa zelenom perfektno podšišanom travom, drvenim udobnim ležaljkama, čardama, slamnim suncobranima, čamcima, brodićima, terenima sa peskom za razne vrste sportova i preko 40.000 cvetnih jedinica koje je ulepšavaju.

-Kada spojite Tonija, sa tom neverovatnom lokacijom, najavljeno lepo letnje vreme i program u danima pre i posle njegovog koncerta eto vam srpske Ibice. Ko ne veruje nek dođe da proveri da mu ne bude posle žao što je propustio takav živopisan doživljaj. Karte za koncert Tonija Cetinskog mogu se kupiti u predprodaji preko Gigstixa ili u Tiskoj kući i naravno na dan koncerta na ulazu. Pošto je broj mesta ograničen, ako želite da prisustvujete ovoj open air  fešti, važno je da ulaznice obezbedite na vreme, navodi Subotić.

Toni Cetinski dolazi u Novi Bečej
Toni Cetinski dolazi u Novi Bečej

Ulaznice za koncert Tonija Cetinskog mogu se kupiti u pretprodaji preko Gigstix prodajne mreže, online na New.gigstix.com ili u Tiskoj kući po ceni od 1.200 dinara samo do srede 19. juna. Od srede cena je 1.500 dinara, dok će na dan koncerta, ukoliko još uvek bude dostupnih ulaznica, cena biti 1.800 dinara.

Ulaznice za fan pit u pretprodaji su 1.500 dinara, od srede će koštati 1.800 dinara, a na dan koncerta, ukoliko ih još bude, moći ćete da ih kupite za 2.000 dinara.

Sve ulaznice u promo akciji 1+1, kao i VIP ulaznice, su rasprodate. Pošto je broj mesta ograničen.

Manifestacija „Kad Tisa cveta“ počela je u subotu 15. juna izložbom konja lipicanera „Tiska potkovica“ i regatom Bečej – Novi Bečej, a nastavila se u nedelju Kolonijom slikara na obali kod Tiske kuće uz vrhunske majstorije i divne priče Janoša Mesaroša. U utorak je organizovan okrugli sto „Tiski cvet, Tisa i mi – Kako preživeti zagađenje?“, na kom će o ovim važnim temama razgovarati publika, stručnjaci i profesori novosadskog Prirodno – matematičkog fakulteta.

U četvrtak 20. juna, u kasnim popodnevnim satima, sve ljubitelje romantične poezije očekuje prava pesnička poslastica u Tiskoj kući, gde će pesnici predstaviti svoje stihove na temu ljubavi.

Koncert Tonija Cetinskog u petak, 21. juna počinje u 22 časa. Pre njega, od 21 čas nastupa predgrupa Maršali, mladi bend iz Bečeja, dok je DJ Fantomska napast zadužen za after.

Subota, 22. jun rezervisana je za kompletno uživanje. Čekaju vas spremni svi specijaliteti na čardama, rashlađena pića, Tiski bazar sa živopisnim etno rukotvorinama i neizostavnim vašarskim slatkišima. Možete se pridružiti uzvratnoj regati Bečej – Novi Bečej u marini, a u 21 čas počinje svoj nastup grupa Tomato, kao uvod u koncert grupe Gift, poznatog Joce ajkule.

U nedelju, 23. juna je predviđen nastup La Banda, odličnog akustičnog benda iz Kikinde i proglašenje pobednika konkursa za najbolju fotografiju napravljenu tokom manifestacije „Kad Tisa cveta“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име