Kajak miting, „natenane spust“, izložba oldtajmer vozila, takmičenje u kuvanju riblje čorbe, radionice za decu, nastupi folklornih ansambala, bendovi Bubamare, Džoker i Sveti gral, obeležili su poslednji, treći dan Festivala na Tisi u Bečeju – Tanderbal 2018 u organizaciji Turističke organizacije opštine Bečej.

Brojne kulinarske ekipe ukrstile su varjače u takmičenju u kuvanju riblje čorbe. Prema oceni žirija najbolju čorbu skuvala je ekipa „Potisje“, a pobednici su nam rekli da je recept za uspeh u druženju.

Tanderbal su posetili i košarkaši iz međunarodnog kampa iz latinske Amerike, poreklom iz Libana, koji su sa nama podelili svoje utiske.

Da je druženje, a naročito ono kraj reke Tise, najbitnije u kulinarskim nadmetanjima, kažu i članovi drugih ekipa. Pored raspoloženih kulinara kraj Tise razgovarali smo i sa ljubiteljima starovremenskihh vozila koji su se još jednom, ali sa novitetima, tačnije raritetima, predstavili sugrađanima i posetiocima manifestacije.

Oldtajmer klub Bečej Novi – Bečej nije propustio priliku da organizuje takmičenje za decu – poligon spretnosti koji je u saobraćaju i za pravilan razvoj dečaka i devojčica itekako koristan.

Muzički program trećeg dana festivala rezervisan je bio za dva bečejska kulturno – umetnička društva, ali i sastave Bubamare, Džoker i Sveti gral.

Opširnije u TV prilogu

Kajakaši, kulinari, „tiski spust“, oldtajmeri i rok muzičari obeležili poslednji dan Tanderbala

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Imaš pravo da znaš“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име