Završeni su radovi na izgradnji ogradnog zida i postavljanju kapije u OŠ „Dr Đorđe Joanović“, koje je finansirala Mesna zajednica Novo Miloševo iz sredstava mesnog samodoprinosa. Zid se nalazi između zgrade osnovne škole i zgrade pošte, a ima dva ulaza, odnosno dve kapije. Aleksandra Đuričin, predsednik Mesne zajednice Novo Miloševo je rekla da je zid sagrađen, pre svega, zbog bezbednosti učenika.

-Ono što uskoro sledi je zamena vrata na Omladinskom domu. Postojeća su dotrajala, a to će se takođe finansirati iz sredstava mesnog samodoprinosa. Do Nove godine planiramo i rekonstrukciju rukometnog terena. Na ovaj način građani imaju priliku da vide gde se troše sredstva iz mesnog samodoprinosa, Aleksandra Đuričin, predsednica Saveta mesne zajednice Novo Miloševo. Opština Novi Bečej ulaže velike napore da se bezbednost učenika podigne na visok nivo, istakao je Ivica Milankov, pomoćnik predsednika zadužen za bezbednost i vanredne situacije.

– Dokaz za to je i ovaj zid, koji sprečava svaki ulazak i izlazak neovlašćenih osoba iz školskog dvorišta. Deca će ulaziti na glavni ulaz. Završen je mokri čvor, sada zid, i tu neće biti kraj. U dogovoru sa direktorkom ćemo nastaviti sa projektima, . Isidora Pap, direktorka OŠ „Dr Đorđe Joanović“ je rekla da je zidom proširen i obezbeđen prostor za boravak dece. – Velik je za održavanje, ali smislićemo funkcionalan način da rešimo i to. Za početak, mislim da ćemo nastavi građanskog vaspitanja dati zadatak da osmisle kako da ga iskoristimo na najbolji način, navela je direktorka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име