Ozbiljna producentska kuća i ozbiljna ekipa filmskih radnika planira da snimi romantičnu komediju o umirovljenom karatisti, koji upoznaje samohranu majku čijeg sina poučava i shvata da je ljubav najopasnija borilačka veština…

Bečejci su čitavom poslu sa svoje strane prišli ozbiljno. Kasting za izbor statista je prvi korak, gostoljubivost tokom snimanja se podrazumeva, kao i sve što brojnoj filmskoj ekipi bude potrebno.

Producentska kuća „Gargantua Films“ iz Beograda je odlučila da se deo filma po scenariju Dimitrija Vojnova „Jesen samuraja“, čiju će režiju potpisati Danilo Bećković, od 25. novembra do 10. decembra snima u Bečeju. Do tog vremena i druženja Bečejaca sa glumcima u filmu, Nikola Kojo, Andrija Milošević, Hristina Popović, Petar Strugar, Sergej Trifunović… Ima vremena, ali nema za izbor brojnih statista.

Kasting za statiste zakazan je za subotu 7. novembra u prostorijama Gradskog pozorišta Bečej, od 12.30 do 18 sati. Kako nam je direktor Gradskog pozorišta Bečej Zdravko Petrović rekao, produkcija očekuje žitelje svih uzrasta, tačnije od sedam godina starosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име