Prave lepotice čekaju ocenu sudija | Foto: Vlastimir Jankov
Prave lepotice čekaju ocenu sudija | Foto: Vlastimir Jankov

Kinološko društvo Bečej organizuje u subotu, 17. juna, tradicionalnu Međunarodnu izložbu pasa svih rasa „CACIB Bečej 2017“.

Zahvaljujući entuzijastima Društva, predivan ambijent Donjeg parka kod Lovačkog doma biće spreman da primi više stotina kućnih ljubimaca brojnih rasa. Naravno, i ljubitelja kinologije iz čitavog Potisja.

-Za sada imamo prijavljenih nešto preko 330 pasa iz Belgije, Bosne i Hercegovine, Kipra, Mađarske, Nemačke, Poljske, Rusije, Slovačke, Češke, Hrvatske i, naravno, svih delova Srbije. Pada u oči da je sve manji broj prijavljenih pasa, a to je rezultat sve većeg broja izložbi, pa odgajivači ne mogu za zadovolje sve organizatore. Ringovi će biti postavljeni u hladovini vekovnih stabala, a suđenje je povereno iskusnim međunarodnim sudijama iz zemlje i inostranstva, rekla nam je direktor atraktivne bečejske kinološke manifestacije Sanja Momčilović Bognič.

 Sa jedne od prethodnih kinoloških izložbi u Bečeju | Foto: Vlastimir Jankov

Sa jedne od prethodnih kinoloških izložbi u Bečeju | Foto: Vlastimir Jankov

Svečano otvaranja predviđeno je za 9,30 sati, a od 10 sati počinje ocenjivanje. Proglašenje najboljih u brojnim kategorijama i izbor najlepših pasa, bečejskih i izložbe u celini, očekuje se oko 14 sati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име