Odbornici Skupštine opštine Bečej usvojili su danas 30. novembra, bez rasprave, 13 predloženih tačaka na dnevnom redu. Među njima su i tri finansijska dokumenta, odnosno šestomesečni i devetomesečni izveštaj o trošenju ovogodišnjeg budžeta, kao i treći rebalans opštinske kase. 

Za predsednika Skupštine opštine Bečej Igora Kiša  još jedna izmena u opštinskom budžetu je tehničke prirode, a budžet za narednu godinu biće, kako kaže, usvojen ranije nego uobičajeno.

Dodajmo da bi budžet za 2022. godinu prema dosadašnjim procenama trebalo da iznosi oko 1,5 milijardi dinara.

Nismo uspeli da saznamo zašto su šestomesečni i devetomesečni izveštaj o ovogodišnjem budžetu došli na dnevni red skupštine opštine poslednjeg novembarskog dana.

Odbornici su, pored ostalih tačaka, dali saglasnost za pribavljanje nepokretnosti u Bačkom Gradištu u javnu svojinu opštine Bečej, koje su potrebne da bi se postavio prečistač kao deo projekta izgradnje kanalizacione mreže u tom mestu. Takođe, odbornici su usvojili Izmene i dopune Plana detaljnje regulacije Komercijalne banje u Bečeju. Prema rečima predsednika Skupštine opštine Bečej investitor u budući banjski kompleks u delu kod nekadašnjeh hipodroma sada može da nastavi sa planovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име