Foto: Pixabay

Kompanija „NSourcing“ sa sedištem u Novom Sadu zbog velike potražnje i ekspanzije otvara nekoliko novih kancelarija širom Vojvodine, između ostalog i u Bečeju.

Kompanija „NSourcing“ se bavi autsorsingom Dispatch, Customer Support i Accounting agenata u logističkoj sferi poslovanja, gde su klijenti pretežno Luksuzne Limo industrije širom SAD, Evrope i Australije. Trenutno je oko 30 različitih limo firmi uključeno u našu saradnju. Broj zaposlenih u ovom momentu broji više od 100 i taj broj je u konstantnom porastu, te otuda i ideja o širenju i otvaranju kancelarije u Bečeju.

Dodatne informacije možete pronaći na našoj stranici www.nsourcing.net
ili LinkedIn profilu https://www.linkedin.com/company/nsourcing/

Od kandidata je neophodno da imaju odličan konverzacijski i pisani engleski (C1 i C2 sertifikati nisu neophodni već je presudan nivo znanja), pismenost na računaru, snalaženje u Office paketima kao i u drugim softverima je plus. Veliki broj naših klijenta se nalazi u SAD-u, pa je fleksibilnost radnog vremena neophodna (smene su uglavnom kasne popodnevne ili noćne zbog vremenske razlike). Prednost bi imali kandidati koji imaju iskustva na Customer Support pozicijama.

Početne plate su između 65 000-80 000 hiljada u zavisnosti od broja radnih dana, kao i od smena (smene su prilagođene pretežno vremenskim zonama Amerike i Australije ). Poslodavac obezbeđuje prijavu, a posle probnog rada i prijavu u stalnom odnosu. Ukoliko ste početnik obuka bi bila plaćena i izvršena od strane agenata koji su godinama u vodama limo industrije.

Ukoliko mislite da ste kandidat čiji profil odgovara našem opisu pošaljite na email CV hr@nsourcing.net или dokic.nikola88@gmail.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име