Veterinarska ambulanta „ŽarVel“ – je mesto gde vaši ljubimci dobijaju vrhunsku negu i stručnu pažnju koja im je potrebna kako bi rasli zdravi i srećni. Smatramo da je briga o vašem ljubimcu više od posla – to je naša strast i predanost.

U našoj ambulanti možete da očekujete:

  •  Zdravlje na prvom mestu: Naš tim stručnjaka posvećen je očuvanju i unapređenju zdravlja vašeg ljubimca. Redovni pregledi, vakcinacije i individualni planovi nege osiguravaju dug i srećan život vašeg vernog prijatelja.
  • Preventivna nega: Verujemo da je prevencija ključ za dug i kvalitetan život vašeg ljubimca. Edukujemo vlasnike o važnosti redovnih pregleda i preventivnih mera kako bismo zajedno osigurali optimalno zdravlje.

  • Razvoj mladih ljubimaca: Posebna pažnja posvećuje se mladim ljubimcima kako bi se osigurao zdrav rast i razvoj. Saveti o ishrani, vežbama i vaspitanju pomažu u formiranju srećnog i uravnoteženog kućnog ljubimca.
  • Najsavremenija tehnologija: Koristimo najnoviju tehnologiju i dijagnostičke alate kako bismo osigurali precizne dijagnoze i efikasno lečenje vašeg ljubimca, upravo tako kod nas u ambulanti možete uraditi gotovo sve vidove specijalističkih pregleda, od kojih su neki poslednja reč moderne veterinarske medicine.

Usluge koje pruža ova veterinarska ambulanta su: interna medicina, specijalistički pregledi (ultrazvuk, dopler krvnih sudova i srca, rendgen, ekg), sve vrste laboratorijskih analiza, genetski testovi, hirurgija, ortopedija, oftalmologija, stomatologija, neurologija, kardiologija, porodiljstvo, stacionarno lečenje, konsalting.

Ne samo da se brinemo o zdravlju vašeg ljubimca, već vam pružamo i mogućnost da pronađete sve što vam je potrebno kako biste im omogućili najbolji život, u našem vet-pet centru imamo pažljivo odabrane proizvode za vaše ljubimce – visokokvalitetnu hranu, igračke koje podstiču aktivnost, udobnu opremu i još mnogo toga.

VetPet centar, Glavna 15 u Bečeju

Posetite nas na adresi Miloša Crnjanskog 43 u Bečeju, uverite se u našu profesionalnost, a na adresi Glavna 15 posetite naš vet-pet centar (radnim danima od 9 do 18 časova, a subotom od 8 do 14 časova) i pogledajte  naš bogat asortiman kvalitetne hrane raznih brendova, kozmetiku ili neku zanimljivu igračku za vašeg ljubimca!

Za sve dodatne informacije pozovite na broj 021/6912611.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име