Što je izgledalo daleko, približilo se. Nova srpskoligaška i vojvođanska fudbalska sezona staruje za desetak dana, pa se svode računi urađenog u pripremnom periodu.

Tako je i u redovima srpskoligaša sa Tise i komšijske Vojvodine iz Bačkog Gradišta. Dogovorili su se da u međusobnom okršaju „skeniraju“ trenutne mogućnosti.

 – Sutra u 18 sati igramo sa Gradištancima i biće to lepa prilika da još jedanput proverimo neke taktičke zamisli. U poslednjoj utakmici sa Tekstilcem u Odžacima smo probali nešto novo, ali nije se pokazalo najbolje. Mnogo je bilo individualnih grešaka i epilog je ubedljiv poraz (0:4). Sutra i u subotu sa Slobodom iz Novih Kozaraca imamo poslednje provere, koje će nam, nadam se, dati pravu sliku stanja spremnosti za prvenstvenu trku, veli sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Momci sa Tise su odigrali šest utakmica do sada, zabeležili su četiri pobede i dva poraza, uz gol razliku 16:11. Na drugoj strani Gradištanci su imali osam provera. Prvu su izgubili, drugu igrali nerešeno i zabeležili šest pobeda u seriji sa ukupnom gol razlikom 21:11.

– Zadovoljan sam kako radimo i iz utakmice u utakmicu igramo bolje. Malo nas remete povrede pojedinaca, ali mislim da će do starta prvenstva i na tom planu biti povoljnija situacija. Sutra protiv Bečejaca i u subotu sa Kozarom iz Banatskog Velikog Sela bi trebali definitivno da izdefinišemo sastav koji će da iznese glavni deo tereta u sezoni pred nama, smatra novi trener Vojvodine iz Bačkog Gradišta Oto Barta.

Bečejci su ovih dana razrešili i poslednju dilemu vezanu za prelazni rok. Igrač sredine terena Nanad Vinović radom u pripremnom perodu ubedio je stručni štab da ima kvalitet koji zaslužuje angažman. Tako je Novobečejac prešao na drugu stranu Tise. Ne prvi put, jer je pre minule šestomesečne epizode u srpskoligašu Kozari iz Banatskog Velikog Sela s velikim uspehom nosio dres Vojvodine iz Bačkog Gradišta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име