U požaru stradala žena, materijalna šteta velika
U požaru stradala žena, materijalna šteta velika

Stanari naselja „Sever Đurkić“ u Bečeju okupljeni u neformalnoj grupi „Komšije za komšije“ pokrenuli su akciju prikupljanja novca i materijala za obnovu kuće porodice Kapriš koja je izgorela u požaru početkom decembra prošle godine. U požaru je život izgubila žena.

-U noći između utorka 6. i srede 7. decembra, u naselju desila se velika tragedija. U požaru koji je zahvatio stan naših komšija, porodice Kapriš, smrtno je stradala naša draga komšinica Nada Kapriš. Kao posledica požara nastala je i velika materijalna šteta u stanu koju porodica samostalno ne može da sanira, navode u apelu „Komšije za komšije“.

Najpotrebniji su prozori i ulazna vrata, kako bi se stan zaštitio od padavina i hladnoće. Potrebna su sobna vrata, građevinski materijal (cement, pesak, šljunak, kreč, multibat), strujni kablovi, popravka spratnog stepeništa, stiropor, lepak i mrežica za popravku oštećene izolacije… Potrebna je i pomoć građevinskih majstora, električara, stolara…

-Zato vas pozivamo, da još jednom ujedinjeni, pokažemo da je Bečej grad ljudi velikog srca, da svi zajedno pomognemo ovoj porodici i makar malo ublažimo njihovu veliku tugu i bol. Pozivamo i sve bečejske preduzetnike i firme da se priključe ovoj akciji i pomognu, stoji u apelu komšija.

Novčani prilozi se mogu uplatiti direktno ugroženoj porodici na sledeće podatke:

Zvezdan Kapriš

Severa Đurkića 54

21220 Bečej

broj računa: 325930060047283312

– Novčane priloge i donacije možete predati i nama, a mi ćemo ih proslediti porodici Kapriš, dodaju komšije.

Za sve dodatne informacije i donacije zainteresovani mogu pozvati broj 064/436-0-402 ili pisati u inboks Fejsbuk stranice https://www.facebook.com/komsijezakomsije.

-Velika zahvalnost ide dežurnoj ekipi hitne pomoći Doma zdravlja Bečej i Vatrogasnoj jedinici iz Bečeja koja je brzom, profesionalnom i požrtvovanom akcijom u kratkom roku ugasila požar, sprečila njegovo širenje na susedne stanove i tako spasila živote drugih komšija i veću materijalnu štetu, zaključuju komšije i poručuju – Pomozimo svi zajedno porodici Kapriš da obnovi svoj dom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име