Javno komunalno preduzeće Parking servis iz Novog Sada i Javno preduzeće Komunalac nastaviće saradnju i u narednih godinu dana. Ugovor o saradnji i korišćenju SMS servisa, vredan 400.000 dinara bez PDV-a, potpisali su danas (28. april), u kabinetu predsednika opštine Bečej, Stevan Lugonja, direktor Parking servisa i Norbert Kovač, direktor Komunalca.

 – Prethodni ugovor je istekao, s obzirom na to da smo zadovoljni dosadašnjom četvorogodišnjom saradnjom i da se ona isplati, logično je i da potpišemo novi. Sistem SMS naplate Parking servsa funkcioniše dobro, u svakom trenutku imamo sve informacije što se tiče uplata, dnevnih i doplatnih karata, rezervacija i drugog. Tokom četiri godine saradnje nije bilo većih poremećaja u sistemu, a i zaposleni u novosadskom preduzeću su veoma fleksibilni i kooperativni.

S obzirom na to da smo multinacionalna sredina i da imamo raznih verskih praznika kada dajemo beneficije našim korisnicima, samo to na vreme treba da najavimo Parking servisu i sve bude urađeno – rekao je Kovač. Novosadski Parking servis pokriva 27 opština i gradova u Vojvodini. Iz Bečeja je u prošloj godini poslato 93.745 SMS poruka (prosečno oko 7.800 mesečno) za parkiranje i 3639 SMS poruka za celodnevno korišćenje parking mesta. Od jedne SMS poruke Parkng servisu ide pet procenata sredstava. – Činjenica da smo opet u Bečeju na potpisivanju ugovora govori sve. Nastavljamo dobru, uspešnu, poslovnu saradnju koja je u interesu stanovnika ovog grada i nas iz Novog Sada – konstatvao je Lugonja. Naplata parkiranja u Bečeju se obavlja slanjem SMS poruka putem mobilnih telefona (8521 – 20 dinara za sat vremena i 8522 – 100 dinara za ceo dan), kupovinom greb-greb paking karata ili putem mesečnih i godišnjih pretplatnih karata.

Izvor: Opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име