U bašti Kluba 4 u Bečeju sinoć (6. septembar) je koncert održala grupa „Eva Braun”. Domaću publiku, koja je dupke napunila prostor, a pred kojom nisu nastupali godinama, „Eva Braun” počastila je, osim kvalitetnom svirkom, i premijerom spota za pesmu koja je uvertira za novi album.[widgetkit id=129]

Da se domaća publika uželela „Eve Braun” govori i to što je deo publike ostao van objekta, pa se uz numere kao što su „Jagodnja polja”, „Bečej noću”, „Mala prodavnica užasa”, „Okreni moj broj”, „Odvedi me iz ovog grada” i mnoge druge, plesalo i na ulici.

 

– Veče je bilo izuzetno prijatno. Drago nam je da smo posle dosta godina nastupili pred Bečejcima, koji su premijerno mogli da vide novi spot za pesmu „Dan posle”. Spot su osmislili Sale i Vujke, a zvanična veb i TV premijera biće u sredu na MTV. Hvala svima koji su bili sa nama, naročito Klubu 4, zahvaljujući kom smo posle brojnih priznanja koja smo dobijali tokom dvadesetčetvorogodišnje karijere, konačno dobili i jedan divan poklon u svom gradu na koji smo jako ponosni. Hvala i Bečejskom udruženju mladih koje je organizovalo prikupljanje priloga, pa je svirka imala i humanitarnu notu, rekao je frontmen i pevač benda Goran Vasović.

Oko 20.000 dinara prikupljeno za trogodišnjeg Ivana

Posetioci su tokom koncerta mogli da učestvuju u akciji prikupljanja pomoći za lečenje Ivana Filipčeva iz Bečeja. Za terapiju trogodišnjeg deteta prikupljeno sinoć je oko 20.000 dinara. S obzirom na to da je potrebno prikupiti još novca kako bi dečak otišao u Tursku na terapiju, kutija za prilog će i narednih dana biti u Klubu 4. 

GALERIJA SLIKA

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име