Branislava Podrumac pevaće u sredu (16. aprila) na velikoj sceni gradskog pozorišta u Bečeju uz klavirsku pratnju Vladimira Gligorića.

Na repertoaru će se naći numere iz popularnih mjuzikla, džez i bluz, ruske romanse i drugo.

Ulaznica iznosi 100 dinara, a koncert počinje u 18 sati.

Branislava Podrumac je zvezda najnovijeg mjuzikla Silvestra Levaia „Rebeka“ koji je postavljen na sceni zemunskog „Madlenianuma“. Oduševljenje koje je izazvala kod kompozitora mjuzikla, (inače proslavljenog holivudskog kompozitora i dobitnika Gremi nagrade), kao i kod publike, odjeknulo je u javnosti i možemo reći da je nova zvezda rođena preko noći. Branislava nastupa uz klavirsku pratnju Vladimira Gligorića, jednog od najistaknutijih pijanista mlađe generacije, dobitnika više visokih domaćih i inostranih priznanja, višeg umetničkog saradnika na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu i dobitnika nagrade Udruženja muzičkih umetnika Srbije za najboljeg mladog izvođača.

Na koncertu u Bečeju Branislava i Vladimir će predstaviti program koji se sastoji od različitih umetničkih muzičkih žanrova; pored numera iz mjuzikla, publika će moći da čuje songove Geršvina i Portera, džez i bluz muzike, zatim ruske romanse Rahmanjinova, muziku impresionističkih boja francuskih autora, muziku teatra apsurda Kurta Vajla, poneki nacionalni napev ili čardaš iz opereta mađarskog kompozitora Kalmana ili Lehara, kao i špansku romansu i italijansku ariju – program koji ne opterećuje, koji je raznovrsan i za svačiji ukus.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име