Omladinska grupa Mladi za naše selo organizuje ovog leta četiri besplatna koncerta na terasi Omladinskog kluba u malom parku u Bačkom Petrovom Selu.

– Odlučili smo da organizujemo koncerte različitih muzičkih pravaca i da na taj način ulepšamo letnje večeri u našem selu, kaže Atila Sabo iz Mladi za naše selo.

Prvi koncert je zakazan za subotu 22. jula kada u 21 sat nastupaju „Maršali“, bend iz Bečeja koji uglavnom svira sopstvene pesme i poznate numere. Sledeći koncert je u subotu 29. jula. Tamburaš iz Bačkog Petrovog Sela Imre Časnji od 20.30 sati čeka sve ljubitelje akustične zabave i zajedničkog pevanja.

U petak 11. avgusta od 21. sati Danijel Ovari, pevač benda Baraparti, nastupa sa evergrin hitovima, a u subotu 19. avgusta od 20.30 didžej Volfskin nastupa sa miksevima elektronske muzike.

Osim muzičkih večeri, aktivisti okupljeni oko grupe Mladi za naše realizuju brojne programe tokom čitave godine u prostorijama koje služe kao omladinski klub. Leti su usmereni i na obalu Tise gde su i ovog puta uredili prostor za odbojku na pesku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име