Foto: Arhiva, ilustracija
Foto: Arhiva, ilustracija

Opština Bečej raspisala je danas 21. februara, javni konkurs za izbor članova radnog tela za praćenje primene Lokalnog plana akcije za decu opštine Bečej.

Kandidat za članstvo u Radnom telu treba da ispunjava sledeće uslove:
1. Da je punoletan državljanin Republike Srbije;
2. Da ima prebivalište na teritoriji opštine Bečej;
3. Da nije osyđivan na bezuslovnu kaznu zatvora, niti da se protiv njega vodi krivični postupak za krivična dela protiv službene dužnosti, privrede ili izborih prava;
4. Da nije radno angažovan u organima opštine Bečej po bilo kom osnovu (na određeno ili neodređeno vreme, angažovani u formi rada van radnog odnosa i drugo);
5. Da ne obavlja funkciju u javnim preduzefiima i javnim ustanovama čiji je osnivač opština Bečej.

Javni konkurs je otvoren 15 dana, a rok za prijave počinje da teče prvog narednog dana od dana objavljivanja na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Bečej.

Dodatne informacije zainteresovani mory da dobiju od predsednice komisije Marjane Dimitrov, kontakt telefon 066/335-750 ili na imejl: marjana.dimitrov@becej.rs.

Konkurs i obrazac za prijavu možete pogledati OVDE.

Dodajmo da Lokalni akcioni plan važi do 2024. godine. Njime su definisani ciljevi i mere koji, na prvom mestu, treba da reše jedan od najvećih problema, a to je siromaštvo u kom deca u opštini Bečej žive, kao i da se unapredi položaj dece koja žive u selima i na obodima grada.

LAP za decu možete pogledati OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име