Devojčice KK Bečej
Devojčice KK Bečej

Mlađe kategorije Košarkaškog kluba Bečej su okončale takmičarsku sezonu u okviru VIBA lige, ali su u klubu odlučili da ne prestaju s radom.

Da bi trenažni proces imao smisla, valjalo je osmisliti zvaničnu proveru onoga što rade na treninzima. Odluka je pala da se organizuje jednodnevni turnir „Trofej Bečeja“ u mini basketu.

-Turnir je predviđen za devojčice i dečake uzrasta do 11 godina. Pored dve naše ekipe u obe konkurencije, u gostima će nam biti klubovi iz Kanjiže, Kikinde, Novog Sada, Novog Bečeja, Srbobrana… Koševi su visine 260 santimetara, što je prilagođeno uzrastu i pravilima mini basketa. Zahvaljujemo se ŽKK Titel iz istoimenog mesta što su nam ustupili par koševa za mini basket, kao i lokalnoj samoupravi, Kancelariji za mlade opštine Bečej i ovdašnjem Sportskom centru na pomoći i podršci u organizaciji turnira, rekao nam je u ime Košarkaškog kluba Bečej Marko Vuković.

Dečaci KK Bečej s trenerom Milanom Brkljačem
Dečaci KK Bečej s trenerom Milanom Brkljačem

Ljubiteljima igre pod obručima i informacija da će turnir u mini basketu početi u nedelju, 18. juna, od 11 sati i naravno da je ulaz ne samo sloboda, već i poželjan.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име