Na programu Gradskog pozorišta Bečej do kraja februara nalazi nekoliko novih filmskih ostvarenja, kao i  lutkarska predstava za decu i predstava na mađarskom jeziku.

Lutkarska predstava zrenjaninskog Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, „Plavi Petar“, biće izvedena u sredu 22. februara. Predstava je nastala prema tekstu Đule Urbana, i u režiji Emilije Mrdaković. Predviđeno je da se igraju dve predstave, od 10.00 i od 12.30 časova, a ulaznica košta 150 dinara.

-Predstava je zapravo jedan mali mjuzikl. Ima sedam songova, koje je pisala Mirjana Rastović. Namenjena je najmlađoj publici, a tema je različitost. Radi se o jednom malom, veoma simpatičnom, ali plavom kučetu sa kojim niko neće da se igra. Priča je veoma zanimljiva za decu i smatram da je pozorište jedan od dobrih načina da se o tome sa njima porazgovara. Ako je neko drugačiji, ima neku manu, deca to treba da prihvate. Od malena treba da shvate da je svet različit, niko nije idealan i da svako ima neku svoju osobinu. Treba da prihvataju ljude onakve kakvi su i da ih vole, kaže o predstavi rediteljka Emilija Mrdaković.

Crnogorska akciona romantična komedija „Biser Bojane“ na programu je 26. i 27. februara, od 18 i 20 sati u nedelju, odnosno od 19 sati u ponedeljak. Ulaznica košta 250 dinara.

Takođe u dva termina, odnosno u nedelju i ponedeljak, biće prikazan američki animirani 3D film „Lego Betmen“, i to, prvog dana od 16 sati, a od 17 sati. U pitanju je ostvarenje koje dolazi nakon velikog uspeha Lego filma.

Film prati Betmena koji mora da napustiti samotnjačku ulogu i da nauči da radi u timu, jer njegovom omiljenom gradu preti Džoker u najopasnijoj zaveri do sad. Ulaznica košta 250 dinara.

Ljubitelji pozorišta moći će u četvrtak 23. februara da pogledaju predstavu Novosadskog pozorišta na mađarskom jeziku „Kovači“. Predstava počinje u 20 sati, ulaznica košta 250 dinara i obezbeđen je prevod na srpski jezik.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име