Ekipa Vojvodine iz Bačkog Gradišta
Ekipa Vojvodine iz Bačkog Gradišta

Samo što su odigrali zaostale utakmice prva dva kola aktuelne sezone Prve lige – Vojvodina, kuglaši Vojvodine iz Bačkog Gradišta su, opet, ostali bez meča u kom su trebali da ugoste poslednjeplasirani Hajduk iz Kule.

-Na zahtev rivala, jer imaju igrače zaražene kovidom – 19, odložen je okršaj sa Kuljanima. Slična situacija je bila i sa mečom somborskog Vihora i novosadskog 13. maj. Ovi drugi su tražili odlaganje iz istog razloga. Kako nam je u narednom kolu rival ekipa 13. maj u Novom Sadu, to je neizvesno šta će do naredne subote biti, rekao nam je trener – igrač gradištanskih kuglaša Milan Kaćanski.

Iako imaju utakmicu manje, kuglaši Vihora su lideri na tabeli sa maksimalnih 10 bodova. Isti broj bodova, ali i utakmicu više, ima Kordun iz Kljajićeva. Slavija iz Kovačice je treća sa sedam bodova iz šest utakmica, a Vojvodina četvrta sa šest bodova iz pet utakmica. Imajući u vidu da su Kuljani poslednji bez bodova, to se očekuje pobeda Gradištanaca u odloženom meču i prelazak Vojvodine na treću poziciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име