Sigurna ruka Nikole Vukadinova protiv Banaćana
Sigurna ruka Nikole Vukadinova protiv Banaćana

Sigurna ruka kuglaša Vojvodine iz Bačkog Gradišta u prvom kolu nastavka prvoligaškog karavana i pobeda Banata u Zrenjaninu rezultatom 3.325:3.205 (2:0 – 6:2).

Blistao je Nikola Vukadinov, koji je jedini oborio više od 600, tačnije 607, čunjeva. Evo rezultata i ostalih Bačkogradištanaca: Gabor Kurcinak 566, Stefan Vojnović 510, Marko Erdeljan 543, Hunor Radatovič 531 i Ivan Vojnović 568.

-Obradovala me je vest da su saigrači zabeležili pobedu u Zrenjaninu i to mi daje samopouzdanje da se izborim sa kovidom 19, zbog kojeg sam u vrbaškoj bolnici. Ide na bolje i nadam se skorom izlasku, ali ne znam kada ću moći da uzmem kuglu u ruke. U zaostatsku smo jednu utakmicu, to je okršaj sa kulskim Hajdukom iz šestog kola prvog dela prvenstva i imamo obavezu da do 1. aprila taj meč odigramo. Verujem da ćemo ga rešiti u svoju korist i time učvrstiti poziciju u gornjem delu tabele, i pored iscrpljenosti zbog koronevirusa, ne napušta optimizam trenera – igrača Vojvodine iz Bačkog Gradišta Milana Kaćanskog.

Imajući u vidu odloženu utakmicu sa Kuljanima, Bačkogradištance čeka jubilarni deseti prvoligaški izazov ove sezone u subotu protiv Dunava iz Bačke Palanke. Pošto su ih savladali jesenas u Vrbasu, gde Bačkopalančani igraju svoje utakmice kao domaćini, veruju da će pobeditii u Novom Bečeju, gde oni dočekuju svoje rivale.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име