Hunor Radatovič je zabeležio najbolji rezultat u ekipi Vojvodine
Hunor Radatovič je zabeležio najbolji rezultat u ekipi Vojvodine

Odluka pala u završnici okršaja

Kuglaši Vojvodine iz Bačkog Gradišta uspešno su startovali u novoj sezoni Prve lige Srbija – grupa Vojvodina. Savladali su u veoma zahtevnoj kuglani Jadran u Golubincima, gde je rezultat bio 3.168:3.173 (3:5).

-Valja imati na umu da su u sastavu našeg rivala bili iskusni takmičari, koji su svojevremeno igrali za Zvezdu, Patizan, Spartak i jedan su od pretendenata za prvo mesto, kao i da je kuglana u Golubincima veoma nezgodna, što samo potvrđuje koliko smo težak posao imali. Neizvesna borba se vodila do poslednjeg hica i na kraju smo, ipak, pobedili. Najbolji rezultat utakmice, oborivši 560 čunjeva, ostvario je domaći kuglaš Žarko Dragić, a naš Hunor Radatovič je srušio samo jedno drvo manje. Okrećemo se novom izazovu, a to je okršaj sa Slavijom iz Kovačice, koji će se igrati u nedelju, 18. septembra, od 15 sati u novobečejskoj kuglani, rekao nam je po povratku iz Golubinaca trener – igrač Vojvodine Milan Kaćanski.

Boje Vojvodine protiv Jadrana branili su: Hunor Radatovič 559, Milan Kaćanski 527, Laslo Varga 538, Marko Erdeljan 517, Ivan Vojnović 517 i Tibor Tot 515. Primetna su dva nova imena, Laslo Varga i Tibor Tot, koji su stigli iz Temerina i sada Voša ima veći izbor igrača.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име