U okviru takmičenja Super lige Srbije kuglašice bačkogradištanskog kluba Vojvodina poražene su kao domaćice susreta u Bačkoj Topoli protiv ekipe Apatina, rezultatom 3.222:3.226 (3:5).

– Veoma zanimljiva utakmica u kojoj se do poslednjeg hica nije znao pobednik. Kod naših takmičarki najbolji rezultat imala je Julijana Zavarko 575, a u gostujućoj Nataša Svilar 585, poena. Najbolja igra naših devojka ove sezone, iako još uvek igraju bez treninga zbog isključenja struje u kuglani.

Naša ekipa je najavila žalbu na ovu utakmicu. Ovom prilikom čestitamo gostujućoj ekipi iz Apatina na velikoj borbenosti i dobroj igri, navode iz Kuglaškog kluba Vojvodina iz Bačkog Gradišta.

Muška ekipa je u okviru Prve vojvođanske lige poražena u Rumi u susretu sa domaćiom ekipom Sloven, rezultatom 3.036:2.983 (5:3).

Iako bez tri standardna prvotimca, Gradištanci su pružili dostojanstven otpor ekipi Slovena na veoma zahtevnoj kuglani u Rumi. Najbolji rezultat kod Gradištanaca upisao je Geza Zavarko, 517, a kod domaćina Zdravko Bašić, 538 poena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име