Gabor Kurcinak je oborio najviše čunjeva u meču sa Banatom
Gabor Kurcinak je oborio najviše čunjeva u meču sa Banatom

Prvenstvena pauza u kuglanju zbog Svetskog prvenstva u Poljskoj, koje je zbog epidemiološke situacije odloženo, iskoristiće se za odigravanje dva odložena kola u prvoligaškoj konkurenvciji, kup takmičenja i, naravno, podizanje forme igrača.

-Nama će dobro doći i da se nekoliko povređenih igrača oporavi, pa ćemo u nastavku imati na raspolaganju veći broj igrača i moći ćemo da vršimo rotacije, rekao nam je trener – igrač Milan Kaćanski, koji je i sam zbog povrede van takmičarskog ciklusa. Raduje nas pobeda protiv bivšeg superligaša Banata iz Zrenjanina.

Narednog vikenda su na programu kup utakmice, a za dve nedelje odigraćemo u Vrbasu i odloženi meč drugog kola aktuelnog prvenstva protiv Dunava iz Bačke Palanke.

Okršaj sa Zrenjanincima dobiven je sa 102 čunja razlike (3.349:3.247 – 6:2), a Vojvodina je igrala u sledećem sastavu: Erdeljan 556, Vukadinov 556, S. Vojnović 549, Kurcinak 583, I. Vojnović 553, Radatovič 552. Bačkogradištanci su ujednačeno bacali, a najbolji je bio Gabor Kurcinak, dok je u ekipi Banata najviše čunjeva (569) oborio Vuk Boškov.

Ovo je druga pobeda povratnika u prvoligaško društvo, a uknjižili su i isto toliko poraza. Rečju, za sada je zadovoljavajući bilans.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име