A járványügyi korlátozások sok ember életét megváltoztatták. A bezártság azonban egy fiatal pár számára lehetőséget adott arra, hogy átgondolják terveiket és megindítsák saját vállalkozásukat.

A járványügyi korlátozások enyhítésével Emesééknek sikerült több gyermekrendezvényt is megszervezni, többek között a Backroute-Taste of Backa and adventures elnevezésű helyismereti vetélkedőt, amely egy IPA-projekt keretében valósult meg.

Az általuk szervezett foglalkozások a szórakozás mellett segítik a gyermekek mozgásfejlődését, a kreativitást, a csoportmunkában való részvételt, ugyanakkor az önmegismerés által az önkép kialakulását a gyermekeknél.

Emese korábban évekig önkéntesként vett rész különböző gyermekprogramok és rendezvények megvalósításában. Elmondása szerint sosem hitte volna, hogy egyszer főállásban tud ezzel foglalkozni.

Mint minden kezdő vállalkozó, először Emese és Ákos is új kihívásokkal kerültek szembe, de a munkájuk iránti szeretet és elhivatottság által vezérelve sikerült megvalósítaniuk terveiket.

Emese és Ákos számára fontos a tapasztalás iránti vágy és az új lehetőségek iránti nyitottság, mert így lehet szellemileg és vállalkozóként is fejlődni.

Sadržaj je kreiran u okviru projekta „U sred stvari: Profesionalnim informisanjem ka unapređenju položaja mađarske nacionalne manjine u Srbiji – A dolgok közepébe: Professzionális tájékoztatással a szerbiai magyar nemzeti kisebbség helyzetének a javításáért“ koji je sufinansira Ministarstvo kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име