MojBečej, foto | Ilustracija
MojBečej, foto | Ilustracija

-Sinoćni kvar na delu kompresora u okviru pogona za hladnu preradu fabrike Flora uzrokovao je isključivo privremenu obustavu proizvodnih procesa uz zanemarljivu materijalnu štetu.

Nema povređenih ni negativnih posledica po okolinu. Kvar je ekspresno saniran tako da je proizvodnja nastavila nesmetano da se odvija. U ovom procesu ispoštovane su sve zakonske procedure i sprovedene najrigoroznije mere osiguranja bezbednosti i zdravlja na radu, kao i zaštite životne sredine. Fabrika Flora primenjuje najviše standarde u ovoj oblasti, što pokazuje i sinoćni slučaj efikasnih mera predostrožnosti, izjavio je Dejan Ivošević, koordinator bezbednosti, zdravlja na radu i zaštite životne sredine u Flori.

Iz Doma zdravlja Bečej kažu da je sinoć u 20.55 sati Službu hitne medicinske pomoći pozvao neko od zaposlenih iz firme Flora, jer je nastala havarija i da postoji mogućnost da ima povređenih.

-Naša ekipa je odmah izašla na lice mesta, ali među prisutnima nije bilo povređenih, navodi se u odgovoru iz zdravstvene ustanove.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име