Kancelarija za mlade opštine Bečej (KZM) raspisala je dva konkursa za mlade. Jedan je literarni konkurs „Osmeh je kriva koja ispravlja sve“, a foto – konkurs „Osmeh se vratio u grad“. Detaljnije u nastavku.

Literarni konkurs „Osmeh je kriva koja ispravlja sve“

Kancelarija za mlade opštine Bečej raspisala je literarni konkurs za mlade od 15 do 30 godina sa teritorije opštine Bečej na temu „Osmeh je kriva koja ispravlja sve“.

– Kroz konkurs želimo da spoznamo koje su to vrednosti koje mladima mame osmeh na lice, odnosno šta je to što krivi njihovu liniju i ispravlja sve, kažu iz KZM.

Radove na srpskom i mađarskom jeziku zainteresovani mogu poslati na imejl [email protected] do 15. maja, a žiri će odlučiti o najkreativnijem radu, čiji će autor biti nagrađen laptopom.

Foto – konkurs „Osmeh se vratio u grad“

Kancelarija za mlade opštine Bečej raspisuje foto – konkurs za mlade od 15 do 30 godina sa teritorije opštine Bečej na temu „Osmeh se vratio u grad“.

-Proleće nam svima donosi osmeh, te ovom temom hoćemo da motivišemo mlade da iskoriste sunčane dane i da nam pokažu koji je to najlepši osmeh koji se vratio u grad.

Na ovom foto-konkursu će, umesto žirija, naši sugrađani imati priliku da donesu odluku o najboljoj fotografiji glasanjem. Fotografije će biti objavljene na našoj FB stranici i glasaće se klikom na „Sviđa mi se“.

Nagrada za fotografiju sa najviše lajkova biće električni trotinet.

Fotografiju (jednu po osobi) zainteresovani mogu poslati na email [email protected] do 15. maja sa naznakom „za foto – konkurs“, a rok za glasanje biće od 16. do 22. maja.

– Zabranjeno je korišćenje Fotošopa i drugih programa za obradu fotografija. Budite kreativni, zaključuje se u obaveštenju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име