Stručni žiri – Laslo Rac, Danijel Rauški i Arpad Šipoš je jednoglasno odlučio odlučio da pobednik foto konkursa „Igra iluzije” u organizaciji Kancelarije za mlade opštine Bečej bude Đorđe Elesin.

Iako nije bila predviđena specijalna nagrada, žiri je smatrao da fotografija Jelene Marjanović takođe zaslužuje pohvalu i simboličnu nagradu.

Pristigle radove na literarni konkurs na temu „Heroji našeg doba“ ocenjivale su dr Žarka Svirčev, Ivana Petrović, profesorke jezika i književnosti srpskog jezika i književnosti i Monika Nađ Cigura, profesor mađarskog jezika i književnosti. Autorka čije delo je ostavilo najveći utisak na stručni žiri je Julijana Palinkaš.

Organizator konkursa rekao je da u trećoj kategoriji, odnosno na video konkurs nije stiglo dovoljno kvalitetnih prijava. Pristiglim radovima nije ispunjen ni minimum kriterijuma u kreativnom smislu.

Autor najbolje fotografije dobio je na poklon NIKON D3500 fotoaparat i ulaznicu za dvoje u Muzej iluzije u Beogradu, dok je pobednica literarnog konkursa biti nagrađen E-BOOK-om i godišnjom članarinom u Narodnoj biblioteci Bečej.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име